Όροι χρήσης και
πολιτική απορρήτου

Όροι χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Όταν επισκέπτεστε τις σελίδες του astikopatras.gr και κάνετε χρήση των υπηρεσιών του, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε μην εισέλθετε και μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών του astikopatras.gr.

Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του astikopatras.gr με τρόπο που δεν αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία και σύμφωνα με τους όρους που παρουσιάζονται ακολούθως.

Επίσης οι παρακάτω όροι χρήσης ενδέχεται με το πέρασμα του χρόνου να τροποποιηθούν. Παρακαλούμε όπως επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα τακτικά, προκειμένου να ενημερώνεστε σχετικά με τροποποιήσεις των όρων χρήσης. Η συμμετοχή σας στο astikopatras.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσης.

Ως χρήστης των υπηρεσιών του astikopatras.gr αποδέχεστε ότι είστε ο μόνος υπεύθυνος-η για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν κατά τη χρήση των υπηρεσιών του astikopatras.gr και το astikopatras.gr δεν είναι υπεύθυνο για κανέναν έμμεσο ή άμεσο λόγο που να αφορά οποιουδήποτε είδους αποζημίωση απέναντί σας. Παρόλα αυτά, οι διαχειριστές του astikopatras.gr θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου.

Όροι χρήσης ιστοτόπου

Το astikopatras.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του. Οι υπηρεσίες του astikopatras.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη. Το astikopatras.gr δεν είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης.

Διευθύνσεις IP

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο astikopatras.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Στο astikopatras.gr χρησιμοποιούμε cookies για τη διαχείριση των επισκέψεων. Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες στατιστικές που μας επιτρέπουν να έχουμε γενική εικόνα του κοινού που χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας και βοηθούν ώστε να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την ατομική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies.

Τα Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της ιστοσελίδας, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies Επισκεψιμότητας

Αυτά τα cookies παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα, ποιές σελίδες επισκέπτονται, πόσες φορές καθημερινά κ.λ.π. Έτσι συλλέγονται ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν τους επισκέπτες. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καταγραφή και τη βελτίωση των επιδόσεων του edutpe.com.

Cookies Λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη ή τη περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και δεν παρακολουθούν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι όροι καλύπτονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και για οποιαδήποτε διαφορά αρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του astikopatras.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το astikopatras.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του astikopatras.gr.

Εάν παραβιάσετε τους όρους και δεν κινηθούμε νομικά εναντίων σας επιφυλάσσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για μελλοντική χρήση.

Η αστική συγκοινωνία στην Πάτρα χωρίζεται σε δύο ζώνες, Α' και Β'. Τα όρια των ζωνών και οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σύμφωνα με τις εκάστοτε αποφάσεις που δημοσιεύει. Απόφαση εν ισχύ αρ. Β-2498/19-11-2015 (ΦΕΚ Β' 2498/19-11-2015). Όλα τα εισιτήρια ισχύουν για μία μόνο διαδρομή. Εισιτήρια θα βρείτε στην έδρα της εταιρείας (Αγίου Ανδρέου 9, 08.00 - 14.00), στα εκδοτήρια και σε πολλά άλλα σημεία πώλησης, όπου υπάρχει η σχετική ένδειξη πώλησης. Υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας επιβαρυμένου εισιτηρίου και από τον οδηγό του λεωφορείου.

Αλλαγές δρομολογίων από 24 Μαρτίου

Ενημερωθείτε για τις έκτακτες αλλαγές δρομολογίων από Τρίτη 24 Μαρτίου.