Ανακοινώσεις

19 Σεπτεμβρίου 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Κυριακή 20/09/2020

Ενημερώνουμε το επιβατικό μας κοινό ότι το Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών θα προβεί σε αλλαγή της διαδρομής των δρομολογίων την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, από την ώρα έναρξης ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της Τροχαίας λόγω του 12ου Διεθνούς Σιρκουί Πάτρας - P.I.C.K έως τη λήξη τους, ως εξής:

Γραμμή 1

Μαιζώνος – Κολοκοτρώνη – Όθωνος Αμαλίας - Γούναρη, επιστροφή κανονικά.

Γραμμή 2

Ιεροθέου – Σολωμού – Καραισκάκη – Κολοκοτρώνη – Κορίνθου και επιστροφή Μαιζώνος – Αράτου – Κανακάρη – Ναυαρίνου – Ιεροθέου.

Γραμμή 3

Β. Ηπείρου – Σολωμού – Καραισκάκη – Κολοκοτρώνη – Κορίνθου και επιστροφή Μαιζώνος – Αράτου – Κανακάρη – Ναυαρίνου – Β. Ηπείρου.

Γραμμή 5

Από Όθωνος Αμαλίας – Γούναρη – Μαιζώνος και επιστροφή κανονικά.

Γραμμή 6

Από Όθωνος Αμαλίας - Αράτου – Κορίνθου και επιστροφή Κολοκοτρώνη - Αγ. Ανδρέου.

Γραμμή 7

Γούναρη – Καραισκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη - Γούναρη.

Γραμμή 8

Από Όθωνος Αμαλίας - Αράτου – Κανακάρη – Γούναρη και επιστροφή Γούναρη – Αγ. Ανδρέου.
Η αστική συγκοινωνία στην Πάτρα χωρίζεται σε δύο ζώνες, Α' και Β'. Τα όρια των ζωνών και οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σύμφωνα με τις εκάστοτε αποφάσεις που δημοσιεύει. Απόφαση εν ισχύ αρ. Β-2498/19-11-2015 (ΦΕΚ Β' 2498/19-11-2015). Όλα τα εισιτήρια ισχύουν για μία μόνο διαδρομή. Εισιτήρια θα βρείτε στην έδρα της εταιρείας (Αγίου Ανδρέου 9, 08.00 - 14.00), στα εκδοτήρια και σε πολλά άλλα σημεία πώλησης, όπου υπάρχει η σχετική ένδειξη πώλησης. Υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας επιβαρυμένου εισιτηρίου και από τον οδηγό του λεωφορείου.